İSİB SEKTÖR STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI HAVALANDIRMA SİSTEMLERİNİN ÖNEMİ OKUL İÇİ HAVA KİRLİLİĞİ VE SAĞLIK ETKİLERİ YOĞUN BAKIM STANDARTLARI VE İNSAN FAKTÖRÜNÜN HASTANE ENFEKSİYONLARINA ETKİLERİ SYSTEMAIR İLE OKULLARDA OPTİMUM İÇ HAVA KALİTESİ GALATAPORT İSTANBUL’A DAIKIN İMZASI MANTOLAMANIN ‘İYİSİ’ BONUS 16 CM TAŞ YÜNÜ İLE AĞAOĞLU ÇEKMEKÖY’ DE MEVAMALL AVM -ANKARA PROJESİNDE TERCİH YİNE ATLANTIK SU KAYNAKLI ISI POMPALARI OLDU MITSUBISHI ELECTRIC YARININ ÜRETİM ANLAYIŞINA YÖN VEREN ROBOTLARINI SERGİLEDİ YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ DİKKATE ALAN ŞİRKETLER VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR İKLİMSA VE UGETAM, GES ALANINDA UZMAN PERSONEL İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK ASHRAE’NİN GLOBAL HVACR SUMMIT VE RAL CRC TOPLANTISI 400’Ü AŞKIN TEMSİLCİ İLE İSTANBUL’DA YAPILDI SAĞLIK, KONFOR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ” ARASINDAKİ İDEAL DENGENİN KURULMASI ÖNEMLİ İZOCAM BAYİLERİNİN SON DURAĞI “BEYAZ ŞEHİR” BELGRAD OLDU ÇUKUROVA ISI’NIN FABRİKALARIN ENERJİ TASARRUFUNA KATKISI BÜYÜK

YENİ BAYMAK BH 14 ŞOFBEN, KESİNTİSİZ VE DENGELİ SICAK SU GARANTİSİ VERİYOR

Doğal gazın merkezi sistemle kullanıldığı mekanlarda acil sıcak su ihtiyacını karşılamak üzere Baymak tarafından pazara sunulan hermetik şofbenlerin yeni modeli, tüketici beklentilerini üst düzeyde karşılayacak teknik özelliklerle donatıldı. Pazara sunulduğu ilk günden itibaren kendini kanıtlamış BH12 modelinin ardından geliştirilen BH 14 modeli, yüksek kapasiteli suya ihtiyaç duyanların ilk tercihi olacak. En zorlu şartlarda bile uzun yıllar boyunca kusursuz performans gösteren ve Avrupalı eşanjörü ile ısıyı en doğru şekilde ileten Baymak şofbenler, enerji verimliliği yönetmeliğine göre XXL kullanım suyu profili ve A sınıfı enerji tüketimi avantajlarıyla konforu yüksek tasarrufla birlikte sunuyor. 

 

Düşük voltajlarda bile çalışabiliyor 

Baymak şofbenler, geniş alev modülasyonu sayesinde düşük debilerde bile tüketici ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebiliyor. Ayrıca tam donanımlı elektronik ateşleme sistemi sayesinde de güvenli kullanım sağlanırken, yüksek konfor için cihaza entegre edilen akış sensörü, sıcak su tüketiminin her anındaki debi değerini sayısal veriye çeviriyor. Elektronik karta bilgi gönderen bu sistemle alev boyunun anlık olarak ayarlanması sağlanıyor. Böylece kesintisiz ve dengeli sıcak su talebi karşılanıyor. 

 

Herhangi bir arıza durumunda ise uyarı sistemi LCD ekran üzerinde hata kodunu göstererek kullanıcıyı uyarıyor. Düşük voltaj gerilimlerinde bile (min. 170 V) tüm fonksiyonlarını eksiksiz olarak yerine getirecek şekilde tasarlanan yeni model, voltaj dalgalanması yaşanan bölgelerde güvenle kullanım fırsatı veriyor. 

 

Kullanıcılara üst düzey güvenlik sunuyor 

Baca tıkanmasına karşı emniyet sistemi, ısı emniyet termostatı, elektronik modülasyonlu gaz valfi ve iyonizasyonlu alev kontrol sistemi teknolojisiyle sıcak su konforunu kullanıcılarına güvenle sunan Baymak hermetik şofben, kompakt boyutları ve 4 metreye kadar dikey ve yatay baca imkanıyla da montaj kolaylığı sağlıyor. 

 

Şofben eşanjörü üzerinde olan özel tasarım NTC sensörü ile donma koruma fonksiyonu yerine getirilirken aynı zamanda dışarıdan ilave bir bağlantı ekipmanına ihtiyaç duyulmadan güneş kollektörü solar sistemi ile entegre çalışabiliyor. Yeni BH 14 Baymak şofbenler, 48 db gibi oldukça düşük ses seviyesi, yeni nesil ekran ve kullanıcı arayüzüyle rakipsizliğini sürdürüyor. 

Haberleri paylaşmak ister misiniz ?

-